Vaše obstoječe rešitve in aplikacije dogradimo ali prepletemo z dodatnimi, ki v obliki novega digitalnega orodja dobijo popolnoma nove dimenzije, dostopne kadarkoli, kjerkoli.

Razvijamo nove rešitve in ustvarjamo digitalno prihodnost. 

POVEZUJEMO in NADGRAJUJEMO.

Naše rešitve temeljijo na povezovanju obstoječih aplikacij z dodatnimi lastnimi rešitvami in znanjem s ciljem reševanja izzivov naročnikov, ki jih s standardnimi rešitvami ni mogoče rešiti. Prilagodimo se vaši lastni informacijski infrastrukturi ali pa rešitev implementiramo v v našem varnem poslovnem oblaku.

B2B in B2C s programi zvestobe

Spletne trgovine, velike ali majhne, vedno narejene po meri naročnika in z odlično uporabniško izkušnjo. Pomagamo vam razviti in implementirati tudi sistem lojalnosti! Načrtujemo, svetujemo in vas vodimo čez celoten proces.

Povezava

Aplikacije po meri

Spletne in mobilne aplikacije po meri in sistemi za podporo poslovanju so zahtevne namenske aplikacije, s katerimi boste avtomatizirali zapletena opravila in kompleksno pretvorili v učinkovito.

Povezava

Naprednejša spletna mesta

Za izzive, ki jih s standardnimi rešitvami ni mogoče rešiti. Modularna zasnova omogoča hiter razvoj funkcionalnosti po meri, možnost povezovanja z različnimi bazami podatkov in zalednimi sistemu in enostavno postavitev dodatnih spletnih mest.

Povezava

Self-service portali

Samopostrežni sistemi so eden ključnih elementov odlične izkušnje strank s podjetjem. Uporabnik, ki lahko 24/7 sam upravlja z informacijami, je lojalen uporabnik.

Povezava

Ekspertni sistemi in inovativne baze znanja

Inteligentni računalniški program, ki za reševanje problemov uporablja ekspertno znanje in procedure sklepanja, posnema delovanje ljudi in hkrati odpravlja subjektivne napake.

Povezava

Digitaliziramo vaše poslovne procese

Z drugačnim pristopom in neuokvirjenim razmišljanjem odpiramo nova vrata in rešujemo do sedaj nerešljive probleme.

  • Vaš informacijski sistem prenesmo na splet in ga nadgradimo tako, da v celoti podpira vaše poslovne procese. 
  • Vam in strankam olajšamo nadzor in spremljanje naročil ali izvajanje drugih delovnih procesov.  
  • Povežemo dislocirane enote, uporabnikom pa zagotovimo decentralizirano uporabo aplikacije. 
  • Omogočimo poslovanje tudi preko pametnih telefonov, tablic in drugih medijev. 
  • Razvijamo takšne rešitve, ki olajšajo vaše vsakodnevne opravke in optimizirajo vaš delovni proces. 

 

Oglejte si uspešne zgodbe >

Vse na enem mestu!

Naši projekti so timsko delo s projektno metodologijo in izkušnjami iz različnih področij.  Smo ekipa razvijalcev, strategov in načrtovalcev, na katere se lahko zanesete. 

Projekt podpremo z vsemi soritvami - od ideje do izvedbe in kasnejšega vzdrževanja. Dobra praksa kaže, da lahko na tak način zagotovimo najboljše rezultate.  

 

Dogovorite za posvet s strokovnjakom >

Dobra tehnologija za dobre temelje!

Celotna ekipa je tehnološko podkovana na različnih področjih spletnih tehnologij. Le tako lahko skrbimo za razvoj in tehnično implementacijo na najvišjem nivoju.

Na nas se lahko zanesete, da vam bomo znali svetovati tudi pri načrtovanju procesov in postopkov vašega informacijskega sistema, ki ga bomo povezali v novo aplikacijo po vaši meri.

 

Tehnologije, ki jih uporabljamo >

ZAČNIMO PROJEKT!

Z različnimi znanji in preverjeno metodologijo dela skupaj z vami naredimo uporabno in nadgradljivo spletno rešitev ali digitalno orodje, prikrojeno vašim željam in potrebam vaših uporabnikov.

 

POKLIČITE NAS: 02 / 88 39 400
PIŠITE NAM: info@kivi.eu