Vaše obstoječe rešitve lahko s prenosom v spletno tehnologijo dobijo popolnoma nove dimenzije, dostopne postanejo kadarkoli in od kjerkoli.

S spletnimi tehnologijami lahko rešimo tudi do sedaj nerešljive probleme.

POVEZUJEMO in NADGRAJUJEMO.

Naše rešitve temeljijo na povezovanju obstoječih aplikacij z dodatnimi lastnimi rešitvami in znanjem s ciljem reševanja izzivov naročnikov, ki jih s standardnimi rešitvami ni mogoče rešiti.

B2B in B2C s programi zvestobe

Izkoristite splet za prodajo in odprite trgovino, kjer bodo vaši kupci lahko kupovali 24/7 ter jih ob tem nagradite za zaupanje!

Povezava

Aplikacije po meri

Aplikacije po meri in sistemi za podporo poslovanju so zahtevne namenske aplikacije, s katerimi boste avtomatizirali zapletena opravila in kompleksno pretvorili v učinkovito.

Povezava

Self-service portali

Samopostrežni sistemi so eden ključnih elementov odlične izkušnje strank s podjetjem. Uporabnik, ki lahko 24/7 sam upravlja z informacijami, je lojalen uporabnik.

Povezava

Ekspertni sistemi in inovativne baze znanja

Inteligentni računalniški program, ki za reševanje problemov uporablja ekspertno znanje in procedure sklepanja, posnema delovanje ljudi in hkrati odpravlja subjektivne napake.

Povezava

Pameten nabiralnik Direct4.me

Potrošnikom nudi udobno in brezskrbno spletno nakupovanje, saj jih bodo njihovi paketi vsakič pričakali doma, kurirjem pa omogoča dostavo paketov tudi takrat, ko naslovnika ni doma.

Povezava

OptiTech connected vehicle platforma

Zbiranje, upravljanje in obdelava podatkov vozil in povezanih sistemov omogoča pametno in avtomatizirano upravljanje celotnega ekosistema podatkov o vozilih.

Povezava

Naprednejša spletna mesta

Sodobna, napredna, kompleksna in tehnološko dovršena naprednejša spletna mesta z enostavnim upravljanjem, ki  so povezana z vašim poslovnim procesom in prilagojena za mobile-first. 

Povezava

Varilska platforma

Sodobna rešitev, ki varilskim koordinatorjem in varilcem omogoča popolno podporo generiranju in upravljanju varilske dokumentacije. Z vsakim varom se izboljšuje baza znanja v podjetju.

Povezava

Veriženje podatkovnih blokov (blockchain)

Blockchain tehnologije je mogoče uporabiti v vsaki rešitvi, kjer je zahtevano varno, preverjeno s strani večjega števila potrjevalcev, vsebinsko sledljivo in decentralizirano shranjevanje podatkov. 

Pametne pogodbe (smart contracts)

Poslovanje z uporabo pametnih pogodb omogoča izmenjavo denarja, vrednostnih papirjev, usmerjanje dogodkov ipd. ob izpolnitvi predhodno določenih pogojev. Rešitve temeljijo na platformi Ethereum ali katerem od alternativnih omrežij.

Zbiranje sredstev (ICO)

ICO (Initial Coin Offering) je v zadnjem času eden najbolj učinkovitih načinov množičnega zbiranja sredstev za zagon novih projektov, financiranje razvoja novih idej in poslov. Kivi vam lahko ponudi izvedbo celotnega ICO projekta.

Digitaliziramo vaše poslovne procese

Z drugačnim pristopom in neuokvirjenim razmišljanjem odpiramo nova vrata in rešujemo do sedaj nerešljive probleme.

  • Vaš informacijski sistem prenesmo na splet in ga nadgradimo tako, da v celoti podpira vaše poslovne procese. 
  • Vam in strankam olajšamo nadzor in spremljanje naročil ali izvajanje drugih delovnih procesov.  
  • Povežemo dislocirane enote, uporabnikom pa zagotovimo decentralizirano uporabo aplikacije. 
  • Omogočimo poslovanje tudi preko pametnih telefonov, tablic in drugih medijev. 
  • Razvijamo takšne rešitve, ki olajšajo vaše vsakodnevne opravke in optimizirajo vaš delovni proces. 

 

Oglejte si uspešne zgodbe >

Vse na enem mestu!

Naši projekti so timsko delo s projektno metodologijo in izkušnjami iz različnih področij.  Smo ekipa razvijalcev, strategov in načrtovalcev, na katere se lahko zanesete. 

Projekt podpremo z vsemi soritvami - od ideje do izvedbe in kasnejšega vzdrževanja. Dobra praksa kaže, da lahko na tak način zagotovimo najboljše rezultate.  

 

Dogovorite za posvet s strokovnjakom >

Dobra tehnologija za dobre temelje!

Celotna ekipa je tehnološko podkovana na različnih področjih spletnih tehnologij. Le tako lahko skrbimo za razvoj in tehnično implementacijo na najvišjem nivoju.

Na nas se lahko zanesete, da vam bomo znali svetovati tudi pri načrtovanju procesov in postopkov vašega informacijskega sistema, ki ga bomo povezali v novo aplikacijo po vaši meri.

 

Tehnologije, ki jih uporabljamo >

ZAČNIMO PROJEKT!

Z različnimi znanji in preverjeno metodologijo dela skupaj z vami naredimo uporabno in nadgradljivo spletno rešitev, prikrojeno vašim željam in potrebam vaših uporabnikov.

 

POKLIČITE NAS: 02 / 88 39 400
PIŠITE NAM: info@kivi.eu