Pomagali vam bomo do digitalne transformacije, manjših stroškov pri poslovanju, boljše organiziranosti poslovnih procesov in ob tem poskrbeli tudi za za pravo vsebino, inovativno obliko, odlično uporabniško izkušnjo, optimizacijo, digitalni marketing in nasploh celovito spletno prisotnost..

SVETUJEMO, RAZISKUJEMO, PODPIRAMO, VZDRŽUJEMO.

Pri kompleksnih spletnih sistemih je še posebej pomembno, da spremljamo izvajanje, svetujemo pri reševanju nadaljnjih izzivov, raziskujemo vedno nove možnosti nadgradenj in izboljšav ter stremimo k skupnim ciljem optimizacije delovnih procesov in odlične uporabniške izkušnje.

Razvoj

Z lastnim razvojem spletno rešitev popolnoma prilagodimo vašim specifikam. Pri tem uporabljamo najnovejše pristope in tehnike izdelave, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo in predvsem zmanjšali čas, ki je potreben za uporabo aplikacije.

Analiza in načrtovanje CX

Skozi podrobno analizo trga, zahtev in uporabnikov ter definiranjem obsega in funkcionalnosti modeliramo UX in CX, tehnološko rešitev, poslovne procese in strategije spletne prisotnosti.

Povezava

Oblikovanje in UX

Uporabniški izkušnji in informacijski arhitekturi dodamo vizualno podobo, prilagojeno ciljni publiki, napravam in zahtevnosti aplikacije. Oblikujemo za splet in za tisk. Razvijamo blagovne znamke, CGP, GUI za aplikacije in mobilne aplikacije, mobilno oblikovanje, ...

Optimizacija (SEO)

Naše spletne rešitve so SEO-ready, izvedene po pravilih tehnične optimizacije. Poskrbimo tudi za vsebinsko optimizacijo (on-site SEO, ki je v veliki meri že vključen v izdelavo spletnega mesta), kar se prepleta s storitvami copywritinga ter digitalnega marketinga (off-site SEO). 

Izobraževanja

Predavanja in delavnice na temo uporabe spleta, priprave strategij spletnega nastopa in pisanja za splet, izobraževanja za partnerje in zunanja izobraževanja. Pomagali vam bomo razumeti in uporabljati vsa sodobna komunikacijska orodja.

Podpora in vzdrževanje

Člani naše ekipe strokovnjakov vam bodo pomagali in svetovali, kadarkoli boste to potrebovali. Zavedamo se, da se pravo delo začne takrat, ko je novo spletno mesto ali rešitev online. Vaš uspeh je naš cilj!

Vedno v sodelovanju z vami

Naročnika - vas - vedno najprej dobro spoznamo, poslušamo in sodelujemo partnersko, pri čemer upoštevamo lastnosti podjetja, blagovne znamke in trga.

V procesu izvedbe projekta aktivno sodelujemo v vseh fazah: od ideje, analize in načrtovanja, izdelave koncepta, izbire in priprave vsebin, svetovanja o najboljših možnostih izvedbe, uporabi tehnologij, tehnične izvedbe ter uvajanja in promocije.

 

Spoznajmo se >

Projektni pristop

Ključno je načrtovanje rešitve z mislijo na uporabnike in poslovne procese naročnika.

 

Dodelali smo metodologijo dela, s katero lahko upravljamo potek projekta in sledimo zastavljeni časovnici. Vsak korak oz fazo potrdite vi, ves čas ste seznanjeni s trenutnim rezultatom projekta. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali in svetovali, kadarkoli boste to potrebovali.

 

Podpiramo pa vas tudi po objavi: helpdesk pomoč, možnost razširjenega vzdrževanja, nadaljnji razvoj, delavnice – izobraževanja, itd.

POMOČ ZA STRANKE: helpdesk@kivi.eu

Smo kompetenten sogovornik

 

Ko potrebujete napreden poslovni informacijski sistem, ki bo z uporabo internetnih tehnologij v celoto povezal vse vaše aplikacije, bomo s strateškim pristopom in preverjeno metodologijo dela poskrbeli za izvedbo celotnega projekta optimizacije in digitalizacije vaših poslovnih procesov. 

 

Po začetku delovanja bomo poskrbeli za nadaljnji razvoj in podporo ter zagotovili, da bo rešitev rasla skupaj z vami in vašimi potrebami.

 

Začnimo projekt >

NADGRADITE SVOJO SPLETNO PRISOTNOST S strateškim PRISTOPOM

Vaš spletni nastop bomo sestavili iz različnih elementov, skupaj z vami pa bomo naredili uporabno in nadgradljivo digitalno orodje, prikrojeno vašim željam in potrebam vaših uporabnikov. Da se bodo vaše informacije prikazale na pravem mestu ob pravem času pravim uporabnikom. 

 

POKLIČITE NAS: 02 / 88 39 400
PIŠITE NAM: info@kivi.eu