Naše rešitve temeljijo na povezovanju obstoječih aplikacij z dodatnimi lastnimi rešitvami in znanjem s ciljem reševanja izzivov naročnikov, ki jih s standardnimi rešitvami ni mogoče rešiti.

V procesu izvedbe projekta aktivno sodelujemo v vseh fazah - vam pomagamo in vas usmerjamo: od ideje, izdelave koncepta, načrtovanja uporabniške izkušnje, izbire vsebin, svetovanja o najboljših možnostih izvedbe, uporabi tehnologij, tehnične izvedbe do vzdrževanja in nadgradenj.

Ko majhno ni več dovolj

Izdelava spletnega mesta je vedno obsežen projekt, ki zahteva veliko truda tako na vaši kot na naši strani. 

Naprednejša spletna mesta običajno sestavljajo standardne funkcionalnosti, ki jih nadgradimo tako, da jih povežemo z zunanjimi aplikacijami in/ali lastnimi moduli.

Zgradimo jih tako, da rastejo z vami. 

Tako zagotovimo optimalno integracijo vaših poslovnih procesov v digitalno atmosfero.  

 

Vsak projekt je narejen po meri >

Načrtujemo, oblikujemo, razvijamo, izvedemo

Vaše poslovne procese digitaliziramo z izvedbo:

  • večjih spletnih mest in portalov, 
  • spletnih trgovin, 
  • spletnih mest, ki vsebujejo funkcionalnosti po meri,
  • intranetov in ekstranetov, 
  • mobilnih aplikacij, 
  • ...

 

Začnimo projekt >

Raste z vami

Po objavi spletnega mesta bomo poskrbeli za nadaljnji razvoj in podporo ter zagotovili, da bo rešitev rasla skupaj z vašimi potrebami.

 

Modularna zasnova prav vsake naše rešitve omogoča hiter razvoj funkcionalnosti po meri, možnost povezovanja z različnimi bazami podatkov in zalednimi aplikacijami, enostavno postavitev dodatnih spletnih mest ter modularno nadgradnjo.

ZAČNIMO PROJEKT!

Z različnimi znanji in preverjeno metodologijo dela skupaj z vami naredimo uporabno in nadgradljivo spletno rešitev ali digitalno orodje, prikrojeno vašim željam in potrebam vaših uporabnikov.

 

POKLIČITE NAS: 02 / 88 39 400
PIŠITE NAM: info@kivi.eu