Smo tudi specialisti za izvedbo projektov z uporabo semantičnih tehnologij

 

DotNetNuke

- tehnološka dovršenost -

Zmogljiva, prilagodljiva, varna in skalabilna platforma za spletna mesta, spletne trgovine, spletne aplikacije po meri, B2B in B2C sisteme, intranete in ekstranete, optimizacijo za iskalnike in številne druge namene. Omogoča povezovanje z različnimi bazami podatkov in drugimi aplikacijami.

Zasnovan v Microsoft.NET tehnologiji ta odprtokodni sistem omogoča hitro postavitev spletnih mest in modularno nadgradnjo. Odlikuje ga preprosto urejanje ter naprednejši sistem uredniških pravic. 

DNN® uporablja na tisoče podjetij po vsem svetu kot osnovo za svojo spletno komunikacijo in poslovanje.

 

Rešitev, ki raste z vašimi potrebami  >

nopCommerce

- za male in velike spletne trgovine -

Stabilno in široko uporabno rešitev za postavitev spletne trgovine je mogoče popolnoma prilagoditi potrebam vašega načina prodaje. Ključne prednosti nopCommerca so hitra postavitev, enostaven uporabniški vmesnik in modularna (nad)gradnja. 

Odprtokodna platforma nopCommerce temelji na Microsoftovih tehnologijah in omogoča hitro ter enostavno upravljanje vseh vrst spletnih trgovin, saj podpira različne funkcionalnosti in s tem omogoča postavitev kompleksnih rešitev.

 

Univerzalna eCommerce platforma >

PIAcms

- eden prvih uredniških sistemov v regiji -

PIAcms je plod lastnega razvoja. Uredniški sistem za hitro in učinkovito upravljanje spletnih mest smo v podjetju KIVI razvili že v 90-ih letih. 

PIAcms je bil eden prvih uredniških sistemov v regiji in je postavljal nove standarde za urejanje in razvijanje spletnih mest in internetnih sistemov. 

 

Uporabljate PIAcms in potrebujete pomoč? Pokličite nas ali nam pišite na podpora@kivi.si.  

POTREBUJETE NASVET?

Pomagali vam bomo pri snovanju in načrtovanju zahtev, kjer je tehnologija izjemno pomembna. Sporočite nam, ali načrtujete naprednejše spletno mesto, B2B ali B2C portal, aplikacijo po meri, ekspertni sistem ali kombinacijo vsega in se dogovorimo za sestanek.

 

POKLIČITE NAS: 02 / 88 39 400
PIŠITE NAM: info@kivi.eu