Radi delamo to, kar delamo in ponosni smo na naše projekte.

Od ideje do izvedbe. In naprej. Od leta 1993. 

Hvala, ker nam zaupate!

VALÚ pametna denarnica

VALÚ pametna mobilna denarnica, katere izdajatelj je Telekom Slovenije, je plod sodelovanja med partnerji Kivi Com, Margento in Imovation.si

Pri pametni denarnici VALÚ ne gre zgolj za plačevanje z mobitelom, ki je v Sloveniji vedno bolj popularno, temveč predvsem za novo generacijo finančnih rešitev za hitro in udobno uporabo med seboj prepletenih lokalnih storitev in učinkovito upravljanje z denarnimi sredstvi.

 

Izvedba: 2019, Platforma: DNN

 

www.valu.si >

Intra Lighting

Intra lighting je podjetje, ki se lahko pohvali z 28 letnim stažem delovanja, tekom katerega so uspeli svoje produkte vključiti v vsakdan prebivalcev v kar 60 državah. Sodelujejo s številnimi oblikovalci, ki postavljajo v ospredje izpopolnjenost detajlov s priokusom kvalitetne preprostosti oblik.

 

Izvedba: 2018 , Platforma: DNN

www.intra-lighting.com >

Intra Constructor

Spletni portal, ki uporabnikom omogoča načrtovanje personaliziranih osvetljevalnih sistemov. Uporaba je zelo preprosta in natančna, produkt pa je pripeljan v končno fazo v manj kot minuti.

 

Izvedba: 2018, Platforma: DNN

www.intra-constructor.com >

TROIA

Strokovnjaki projektnega managementa. Z intergacijo in optimizacijo rešitev, ki se kar najbolje spopadajo z današnjimi izzivi, povezujejo preprostost in kompleksnost. Končni rezultat je uspešna kombinacija IT rešitev, ljudi in poslovanja.

 

Izvedba: 2019, Platforma: DNN

www.troia.si >

JSS MOL

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana je osrednja institucija za izvajanje stanovanjske politike v MOL, ki izvaja poslovno politiko za naslednje srednjeročno obdobje in stanovanjski program MOL ter upravne naloge na stanovanjskem področju iz pristojnosti MOL.

 

Izvedba: 2019, Platforma: DNN

www.jssmol.si >

Estela

Spletna trgovina trenutno največjega ponudnika frizerskih in kozmetičnih izdelkov v Sloveniji. V asortimaju imajo preko 12.000 izdelkov različnih proizvajalcov iz celega sveta.

 

Izvedba: 2020, Platforma: nopCommerce

www.estela.si >

TMS Brežice

V spletni trgovini TMS Brežice lahko izberete kakovosten stroj za nego vrta, parka ali gozda, poiščete ustrezen potrošni material in originalne rezervne dele ali naročite servis vašega stroja. Za novosti in nasvete z robustnega sveta motornih žag in kosilnic pa spremljajte njihov blog.

 

Izvedba: 2019, Platforma: nopCommerce

www.tms-brezice.si >

Apartmaji Residence Portorož

Prodaja luksuznih apartmajev Residence Portorož v apartmajskem naselju tik ob Marini Portorož. Izdelan je katalog apartmajev s podrobno predstavitvijo posameznih enot.

 

Izvedba: 2019, Platforma: DNN

www.residence-portoroz.si >

SLOfit + mojSLOfit

Portal SLOfit ter aplikacija mojSLOfit skupaj predstavljata zaokroženo orodje za spremljanje telesnega in gibalnega razvoja mladih. V okviru testiranj s pomočjo športno vzgojnega kartona (ŠVK), aplikacija mojSLOfit uporabnikom omogoča vpogled v arhiv razvoja skozi čas, z dodatno možnostjo prikazovanja ocene zdravstvenega tveganja.  

 

Do danes je v programu sodelovalo že več kot milijon otrok!

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

www.slofit.org >

GZS katalog živil

Katalog živil za javno naročanje je spletna aplikacija, ki bo javnim zavodom poenostavila pravilno pojmovanje živil in oblikovanje sklopov. Katalog služi kot orodje informativne narave in omogoča analizo trga z možnostjo pridobivanja podatkov o izdelkih.

 

Izvedba: 2018, Platforma: DNN

www.katalogzivil.si >

E8

E8 je razvojni koncept celostnega razvoja infrastrukture za masovno polnjenje e-vozil družbe ELES.

 

Izvedba: 2019 , Platforma: DNN

www.e8concept.com >

SINCRO.GRID projekt

Projekt SINCRO.GRID je investicijski projekt pametnih omrežij evropskega pomena v katerem sodelujejo štirje partenrji: ELES, SODO, HOPS, HEP ODS , ki razvijajo projekt SINCRO.GRID na območju Slovenije ter Hrvaške.

V sklopu projekta so bile vgrajene kompenzacijske naprave, napreden sistem za ugotavljanje meja obratovanja in sistem hranilnikov električne energije, vzpostavljen pa je bil tudi virtualni čezmejni center vodenja.

Izvedba: 2018, Platforma: DNN

www.sincrogrid.eu >

 

Prenovljen ELES

Za varuha slovenskega elektroenergetskega sistema smo staro spletno mest v celoti prenovili - vizualno, tehnično in vsebinsko. Obsežno spletno mesto ponuja ogromno koristnih informacij o delovanju družbe, vrsto podatkov pa je prikazanih "real-time" (npr. pretoki, obratovanje, ipd.). Spletno mesto tako predstavlja sodobno podporo delovanju družbe in komuniciranju z različnimi javnostmi.

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

www.eles.si >

Lip Bohinj

Celostno podobo podjetja Lip Bohinj smo osvežili z novim spletnim mestom, ki poudarja širok asortiman, katerega dopolnjuje kar 70-letna tradicija uspešnega delovanja podjetja.

 

Izvedba: 2018 , Platforma: DNN

www.lip-bohinj.si >

Trendovski LIP BLED

Že skoraj 10-letno sodelovanje z LIP BLEDom smo letos nadgradili z novo podobo in tudi funkcionalno drugačno stranjo, ki deluje kot spletna trgovina. Obsežen katalog notranjih vrat in drugega (stavbnega) pohištva omogoča uporabniku, da si hitro naklika opremo za svoj dom. Podobno bodo nadgrajene tudi ostale jezikovne različice za podporo prisotnosti LIP BLEDa na tujih trgih.

 

Izvedba: 2016, Platforma: NopCommerce

www.lip-bled.si >

Grand Thornton

Grand Thornton Slovenija je del globalne korporacije, ki zaseda vodilna mesta v svetu poslovnega in davčnega svetovanja. K temu, kot del te uspešne zgodbe, stremijo tudi v slovenskem podjetju, v katerem opravljajo storitve vrhunski strokovnjaki, da bi svojim strankam lahko ponudili najboljšo možno podporo.

 

Izvedba: 2018 , Platforma: DNN

www.grantthornton.si >

Gospodarska zbornica Slovenije

Spletišče GZS je eden največjih spletnih portalov v Sloveniji, saj ga sestavlja več kot 150 mini strani, ureja ga vec kot 50 urednikov, do vsebin pa dostopa veliko število različnih uporabnikov, kar podpira posebej razvit uredniški sistem.

 

Izvedba: 2014 - 2015, Platforma: DNN

www.gzs.si >

Reza hygiene

REZA INVESTMENT COMPANY je skupina vec kot 20 izjemno uspešnih podjetij iz Savdske Arabije, Katarja, Bahraina in ZAE. RezaGroup.com, predstavlja združeno celoto vseh podjetij iz zgoraj omenjenih držav, ki skupaj stremijo k higienskim ter čistilnim standardom v številnih industrijah.

Ponosni smo, da smo s prenovo spletnega mesta del te uspešne zgodbe.

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

www.rezahygiene.com >

Nova Elektro Ljubljana

Prenova obsežnega spletnega mesta Elektro Ljubljana, družbe s 120 letno tradicijo, prinaša sodobno, odzivno, hitro in funkcionalno še naprednejšo spletno prisotnost, s katero smo izboljšali in pohitrili uporabniško izkušnjo in še bolj izpostavili najbolj ključne informacije. Sistem je povezan z vrsto zalednih informacij, ki prikazujejo real-time podatke o stanju na omrežju, prenovljen pa je tudi sistem Moja mreža.

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

www.elektro-ljubljana.si >

KGZS Zavod Ptuj

Prenovili smo spletno mesto Kmetijsko gospodarskega zavoda Ptuj, ki je trenutno vodilna strokovna institucija pri načrtovanju in izvajanju razvoja kmetijstva in podeželja v Podravski regiji .

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

www.kgz-ptuj.si. >

KGZ Ljubljana

Kmetijsko gospodarska zbornica Ljubljana deluje kot javna služba na področju kmetijstva z namenom izobraževanja prebivalcev podeželja ter seznanjanja svojih uporabnikov o aktualnih ukrepih kmetijske politike, katero prav tako pomagajo izvajati.

 

Izvedba: 2018, Platforma: DNN

www.lj.kgz.si. >

Prenovljen T-2 klub

T-2 Klub je izjemno učinkovita kombinacija samopostrežnega oz self-service portala in spletne B2C trgovine, ki je namenjena tako članom kluba kot ostalim uporbanikom. Povezan z zalednimi aplikacijami deluje tudi s programom zvestobe in ponuja več kot 1.200 izdelkov.

 

Izvedba: 2013 in 2016, Platforma: DNN

klub.t-2.net >

Margento mobilne transakcije

Margento je slovensko ter hkrati internacionalno podjetje, ki se aktivno vključuje v razvoj digitalnih plačilnih sistemov in mobilnih transakcij. Ustvarili smo moderno spletno mesto profesionalnega delodajalca, ki prikazuje njihov inovativen način dela ter trud za participacijo na pomembnih mednarodnih trgih.

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.margento.com >

Prenovljeno spletišče TEHNOS

Tehnos je slovensko podjetje, ki izdeluje kmetijsko mehanizacijo ter druge izdelke. Ker več kot 90% svojih poslov opravijo v tujini, pripravljamo obsežno spletišce v 20 jezikovnih različicah. Sodoben in responsive dizajn ter vsebine, ki omogočajo hiter preged in izbiro strojev podpirajo prodajne aktivnosti podjetja.

 

Izvedba: 2013 in 2017, Platforma: DNN

www.tehnos.si >

Gremo na elektriko - iskalnik električnih polnilnic

Včasih portal Elektro črpalke, danes portal v novi podobi in z novo blagovno znamko "Gremo na elektriko".
Iskalnik in zemljevid smo še nadgradili ter izboljšali v sodelovanju z Elektro Ljubljana in agencijo Yin + Young. Polnilnice, uporaba polnilnic, nadzor nad polnjenjem, vpis polnilnic - vse je povezano v sodoben, hiter in zanesljiv sistem.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.gremonaelektriko.si >

Elektro energija

Prenovljeno spletno mesto podjetja s predstavitvijo ponudbe energentov, na katerem lahko uporabniki hitro in le z nekaj kliki uredijo zamenjavo dobavitelja in naročijo nov paket ali storitev. Vstopna točka za vse informacije in dostop do samopostrežnega portala Moja energija.

 

Izvedba: 2015, Platforma: DNN

www.elektro-energija.si >

Komunala Slovenj Gradec

Za Slovenjegraško komunalno podjetje smo postavili sodobno in vsebinsko zelo bogato spletno mesto, ki je namenjeno informiranju in izobraževanju uporabnikov. Spletno mesto je povezano z obstoječim portalom za odjemalce, prilagojeno pa tudi za mobilne naprave. Naročnik je spletno mesto opremil z lastnimi fotografijami iz terena, kar daje spletni strani še posebno težo.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.komusg.si >

LabelProfi

V podjetju LabelProfi so profesionalci za etikete in digitalni tisk etiket. Poslujejo z velikimi in priznanimi blagovnimi znamkami, za katere je embalaža in etiketa kljucna prodajna prednost. Njihovo poslovanje smo podprli s spletnim mestom, ki prikazuje znanje, reference in inovativnost podjetja, nadgradili pa smo bomo še z angleško in nemško razlicico.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.labelprofi.si >

NAŠ STIK spletna revija

Naš Stik - spletna in tiskana revija slovenskega elektrogospodarstva.
Revija z dolgoletno tradicijo že nekaj let svoje clanke in dodatne vsebine ponuja tudi na spletu, kjer je na voljo tudi celoten arhiv clankov in napredno iskanje. V letu 2016 smo revijo v celoti prenovili in ji dali svež dizajn ter uporabnikom prijaznejšo obliko.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.nas-stik.si >

VARJENJE.net

Podjetje Mikro-Polo je specializirano tudi za varjenje, izdelke imajo na voljo tudi v svojem prodajnem programu. Kot dolgoletni partner Mikro+Polo smo jih na spletu podprli tudi z novim spletnim mestom za to področje poslovanja, ki pa je povezano z vsemi ostalimi spletnimi mesti (MarketLabinteriorMikro+Polo) .

 

Izvedba: 2016, Platforma: PIAcms

www.varjenje.net >

MIKRO+POLO B2B in B2C

MIKRO+POLO je najvecji dobavitelj za laboratorije v Sloveniji. Svoje poslovanje že vrsto let v celoti preusmerjajo na splet. Mikro-Polo.si in Mikro-Polo Market sta B2B in B2C spletna trgovina s sistemom lojalnosti in povezana z ERP sistemom podjetja.

 

Izvedba: 2015 - 2016, Platforma: PIAcms

www.mikro-polo.si >

LABINTERIOR

Sistem inovativnega laboratorijskega pohištva.
Za predstavitev in prodajo modularno zasnovanega laboratorijskega pohištva, ki je plod lastnega razvoja podjetja Mikro + Polo, smo zasnovali večjezično spletno mesto, ki bo nadgrajeno tudi s spletno trgovino. Kupci si bodo lahko svoj laboratorij sestavili kar na spletu.

 

Izvedba: 2015, Platforma: PIAcms

www.labinterior.si >

Ekspertni sistem za varjenje

Za podjetje NIEROS Metal smo razvili ekspertni sistem, ki omogoca učinkovitejše in posodobljeno delo tehnološke priprave dela za področje varjenja. Integriran je v informacijski sistem podjetja. Razvit je tako, da se lahko uporablja tudi kot tržni produkt – dodatni (add-on) modul za vse ERP sisteme.
Rešitev je inovativen izdelek in novost na tržišcu. ESV je letos prejel tudi Zlato priznanje GZS za inovacije.

 

Izvedba: 2015, Platforma: Ekspertni sistem

Agencija POTI

Izvajanje izobraževalnih programov, seminarjev in praktičnih delavnic.

Koledar izobraževanj in knjigarna sestavljajo kljucni del izobraževalne spletne trgovine Agencije POTI, ki podjetju omogoca ažurno objavljanje aktualnih informacij iz svoje ponudbe.

 

Izvedba: 2015, Platforma: DNN

www.www.agencija-poti.si >

EPISCENTER

Raziskovanje brez postanka.

Sodobno spletno mesto agencije za trženjske in javnomnenjske raziskave ter programe zvestobe.

 

Izvedba: 2014, Platforma: DNN

www.episcenter.si >

Stalna arbitraža

Stalna arbitraža pri Gospodarski zbornici Slovenije je samostojna in neodvisna arbitraža, ki organizira in zagotavlja strankam podporo pri reševanju sporov. Spletno mesto podpira institucijo in nagovarja uporabnike v več jezikih.

 

Izvedba: 2014, Platforma: DNN

www.sloarbitration.eu >

 

FIDA

FIDA je slovenska blagovna znamka smuči in druge športne opreme. Kivi Com že od začetka sodeluje pri razvoju blagovne znamke, njene podobe ter vizualne podobe športnih rekvizitov, skrbimo pa tudi za spletno prisotnost.

FIDA - vrhunska športna oprema.

 

Izvedba: 2013, Platforma: DNN

www.fidasports.com >

CVV Murska Sobota

Prenovili smo podobo spletnega mesta Centra varne vožnje v Murski Soboti, ki skrbi da so vozniki pri vsakdanjih opravkih nekoliko bolj ozaveščeni ter pazljivi na cesti. Poleg tega pa se njihov poligon prav tako uporablja za namene ekspertnih usposabljanj in ekspertizah načrtovanih trkov.

 

Izvedba: 2018 , Platforma: DNN

www.vadba-varne-voznje.si >

OptiTech »connected car« platforma

Projekt Optitech pomeni razvoj tako imenovane »connected car« platforme, s katero zajemamo koncept »plug&play« naprave za preprosto uporabo, ki jo dopolnjuje napredna programska tehnologija. V sistemu so možne meritve številnih parametrov, ki predstavljajo celoten skupek podatkov, katerega imenujemo »driver score«

Ker pa si želimo celoten koncept postaviti kar se da v korak s časom, smo v ekosistem implementirali tehnologijo veriženaja blokov ali »Blockchain«.

Prav tako smo za namene simplifikacije uporabniške izkušnje, širok nabor podatkov, ki jih sistem obdeluje, prenesli na spletni portal, kjer uporabniki in administratorji lahko na hiter in preprost način analizirajo stanje svojega voznega parka.

Turnaplast

Turnaplast je podjetje iz skupine Turna in kot proizvajalec plasticnih komponent za industrijo bele tehnike pokriva trge celotne Evrope. Za podjetje smo oblikovali celotno vizualno podobo (CGP) in postavili spletno mesto, ki je skladno s podobo ostalih spletnih mest skupine.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.turnaplast.si >

TURNA

Turna je idejni in razvojni partner številnih svetovnih proizvajalcev bele tehnike in drugih industrij. Tudi na podrocju industrije se kaže vse večja konkurencna prednost vrhunsko oblikovanega in vsebinsko popolnega spletnega mesta, ki podjetju prinese nove poslovne priložnosti.

 

Izvedba: 2013 - 2014, Platforma: DNN

www.turna.si >

TUDI VI POTREBUJETE napredno spletno REŠITEV?

Z različnimi znanji in preverjeno metodologijo dela skupaj z vami naredimo uporabno in nadgradljivo spletno rešitev, prikrojeno vašim željam in potrebam vaših uporabnikov.

 

POKLIČITE NAS: 02 / 88 39 400
PIŠITE NAM: info@kivi.eu