Radi delamo to, kar delamo in ponosni smo na naše projekte.

Od ideje do izvedbe. In naprej. Od leta 1993. 

Hvala, ker nam zaupate!

Gospodarska zbornica Slovenije

Spletišče GZS je eden največjih spletnih portalov v Sloveniji, saj ga sestavlja več kot 150 mini strani, ureja ga vec kot 50 urednikov, do vsebin pa dostopa veliko število različnih uporabnikov, kar podpira posebej razvit uredniški sistem.

 

Izvedba: 2014 - 2015, Platforma: DNN

www.gzs.si >

Nova Elektro Ljubljana

Prenova obsežnega spletnega mesta Elektro Ljubljana, družbe s 120 letno tradicijo, prinaša sodobno, odzivno, hitro in funkcionalno še naprednejšo spletno prisotnost, s katero smo izboljšali in pohitrili uporabniško izkušnjo in še bolj izpostavili najbolj ključne informacije. Sistem je povezan z vrsto zalednih informacij, ki prikazujejo real-time podatke o stanju na omrežju, prenovljen pa je tudi sistem Moja mreža.

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

www.elektro-ljubljana.si >

Prenovljen T-2 klub

T-2 Klub je izjemno učinkovita kombinacija samopostrežnega oz self-service portala in spletne B2C trgovine, ki je namenjena tako članom kluba kot ostalim uporbanikom. Povezan z zalednimi aplikacijami deluje tudi s programom zvestobe in ponuja več kot 1.200 izdelkov.

 

Izvedba: 2013 in 2016, Platforma: DNN

klub.t-2.net >

Prenovljeno spletišče TEHNOS

Tehnos je slovensko podjetje, ki izdeluje kmetijsko mehanizacijo ter druge izdelke. Ker več kot 90% svojih poslov opravijo v tujini, pripravljamo obsežno spletišce v 20 jezikovnih različicah. Sodoben in responsive dizajn ter vsebine, ki omogočajo hiter preged in izbiro strojev podpirajo prodajne aktivnosti podjetja.

 

Izvedba: 2013 in 2016, Platforma: DNN

www.tehnos.si >

Prenovljen ELES

Za varuha slovenskega elektroenergetskega sistema smo staro spletno mest v celoti prenovili - vizualno, tehnično in vsebinsko. Obsežno spletno mesto ponuja ogromno koristnih informacij o delovanju družbe, vrsto podatkov pa je prikazanih "real-time" (npr. pretoki, obratovanje, ipd.). Spletno mesto tako predstavlja sodobno podporo delovanju družbe in komuniciranju z različnimi javnostmi.

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

www.eles.si >

Skupinski nakup električnih vozil

Podjetje Plan-net Solar d.o.o. je organiziralo skupinski nakup 6 modelov električnih vozil, s čimer je omogočilo velike prihranke za končnega kupca. Časovno omejeno akcijo smo podprli s spletnim mestom in oglaševanjem.

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

skupinski.elektricni-avtomobili.si >

Ne več VŠTP, ampak FTPO

Za Fakulteto za tehnologijo polimerov (prej Visoka šola za tehnologijo polimerov) smo ob preimenovanju v fakulteto prenovili tudi spletno mesto, skupaj z naročnikom pa smo bistveno skrajšali in preoblikovali tudi vsebine. Tako je spletno mesto sedaj veliko bolj pregledno, enostavno za uporabo in ažurno. V kratkem pa bo objavljena tudi angleška različica. 

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

www.ftpo.eu >

Gremo na elektriko - iskalnik električnih polnilnic

Včasih portal Elektro črpalke, danes portal v novi podobi in z novo blagovno znamko "Gremo na elektriko".
Iskalnik in zemljevid smo še nadgradili ter izboljšali v sodelovanju z Elektro Ljubljana in agencijo Yin + Young. Polnilnice, uporaba polnilnic, nadzor nad polnjenjem, vpis polnilnic - vse je povezano v sodoben, hiter in zanesljiv sistem.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.gremonaelektriko.si >

Margento mobil transactions

Margento is a Slovenian and international company involved in development of electronic payment systems and mobile transactions. We created a modern corporate website, showcasing their innovative work and supporting their efforts in important international markets.

Implementation: 2016, Platform: DNN

www.margento.com >

Trendovski LIP BLED

Že skoraj 10-letno sodelovanje z LIP BLEDom smo letos nadgradili z novo podobo in tudi funkcionalno drugačno stranjo, ki deluje kot spletna trgovina. Obsežen katalog notranjih vrat in drugega (stavbnega) pohištva omogoča uporabniku, da si hitro naklika opremo za svoj dom. Podobno bodo nadgrajene tudi ostale jezikovne različice za podporo prisotnosti LIP BLEDa na tujih trgih.

 

Izvedba: 2016, Platforma: NopCommerce

www.lip-bled.si >

Komunala Slovenj Gradec

Za Slovenjegraško komunalno podjetje smo postavili sodobno in vsebinsko zelo bogato spletno mesto, ki je namenjeno informiranju in izobraževanju uporabnikov. Spletno mesto je povezano z obstoječim portalom za odjemalce, prilagojeno pa tudi za mobilne naprave. Naročnik je spletno mesto opremil z lastnimi fotografijami iz terena, kar daje spletni strani še posebno težo.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.komusg.si >

SLOfit ali ŠVK - spletna stran in aplikacija

Testiranja v okviru ŠVK v Sloveniji potekajo že 30 let. Projekt SLOfit povezuje različne deležnike, ki se jih tičejo rezultati testiranj: učence, učitelje, starše, zdravnike. V posebni aplikaciji so na voljo rezultati testiranj (v primerjavi z rezultati generacije), do katerih lahko dostopajo uporabniki in s tem izboljšajo interpretacijo ter razumevanje, posledično pa lahko sprejemajo boljše odločitve, ki vplivajo na zdravje mladostnikov.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

wwww.slofit.org >

Odvetniška družba MMI

Sodobno oblikovano spletno mesto odvetniške družbe MMI se odmika od pregovorno dolgočasnosti spletnih strani odvetniških družb, saj z modernim dizajnom, zanimivimi aktualnimi vsebinami in prilagodljivostjo hitro ponudi iskane informacije.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.mmi.si >

LabelProfi

V podjetju LabelProfi so profesionalci za etikete in digitalni tisk etiket. Poslujejo z velikimi in priznanimi blagovnimi znamkami, za katere je embalaža in etiketa kljucna prodajna prednost. Zato smo jih na spletu podprli s spletnim mestom, ki prikazuje znanje, reference in inovativnost podjetja, nadgradili pa ga bomo še z angleško in nemško razlicico.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.labelprofi.si >

SATLER okna in vrata

V letu 2016 smo priceli s prenovo vseh jezikovnih različic spletnega mesta. Z osveženo podobo in boljšo uporabniško izkušnjo smo najprej nadgradili slovensko stran, kjer je podrobno predstavljena ponudba in zmožnosti podjetja, ki je aktivno tudi na socialnih omrežjih.

 

Izvedba: 2013 in 2016, Platforma: DNN

www.okna-satler.si >

NAŠ STIK spletna revija

Naš Stik - spletna in tiskana revija slovenskega elektrogospodarstva.
Revija z dolgoletno tradicijo že nekaj let svoje clanke in dodatne vsebine ponuja tudi na spletu, kjer je na voljo tudi celoten arhiv clankov in napredno iskanje. V letu 2016 smo revijo v celoti prenovili in ji dali svež dizajn ter uporabnikom prijaznejšo obliko.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.nas-stik.si >

ZAPLEŠI SI

ZAPLEŠI si je plešoče spletno mesto plesne šole Zapleši si iz Maribora. Zamislili smo si za plesalce privlačno spletno točko, kjer dobijo veliko informacij o plesnih programih, urnikih, cenikih, tudi prijavijo se lahko online. Spletno mesto je povezano tudi s socialnimi omrežji, kjer je plesna šola aktivna.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.zaplesi.si >

VARJENJE.net

Podjetje Mikro-Polo je specializirano tudi za varjenje, izdelke imajo na voljo tudi v svojem prodajnem programu. Kot dolgoletni partner Mikro+Polo smo jih na spletu podprli tudi z novim spletnim mestom za to področje poslovanja, ki pa je povezano z vsemi ostalimi spletnimi mesti (MarketLabinteriorMikro+Polo) .

 

Izvedba: 2016, Platforma: PIAcms

www.varjenje.net >

MIKRO+POLO B2B in B2C

MIKRO+POLO je najvecji dobavitelj za laboratorije v Sloveniji. Svoje poslovanje že vrsto let v celoti preusmerjajo na splet. Mikro-Polo.si in Mikro-Polo Market sta B2B in B2C spletna trgovina s sistemom lojalnosti in povezana z ERP sistemom podjetja.

 

Izvedba: 2015 - 2016, Platforma: PIAcms

www.mikro-polo.si >

T TOČKA

T TOČKA ponuja posebna blagajna, ki omogoča hitro in enostavno upravljanje z elektronskimi storitvami na enem mestu (plačevanje položnic, vplačevanje stav, prodajo vozovnic in vstopnic, ipd). Za Tobačno 3DVA smo razvili spletno mesto, ki opisuje storitev za kupce in poslovne partnerje ter dodali interakitvni zemljevid vseh T TOČK po Sloveniji.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.t-tocka.si >

Turnaplast

Turnaplast je podjetje iz skupine Turna in kot proizvajalec plasticnih komponent za industrijo bele tehnike pokriva trge celotne Evrope. Za podjetje smo oblikovali celotno vizualno podobo (CGP) in postavili spletno mesto, ki je skladno s podobo ostalih spletnih mest skupine.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.turnaplast.si >

EnDvaTri.si

Spletna trgovina s športno opremo.
Manjša spletna trgovina z funkcionalnostmi velike trgovine: nakup brez registracije, registracija kupcev, seznam želja, ki ga lahko posredujete, pregled preteklih naročil, ki jih lahko z enim klikom ponovno naročite, spremljanje statusa naročila, e-obveščanje, kode za popust, darilni boni, ...

 

Izvedba: 2015, Platforma: NopCommerce

www.endvatri.si >

Elektro energija

Prenovljeno spletno mesto podjetja s predstavitvijo ponudbe energentov, na katerem lahko uporabniki hitro in le z nekaj kliki uredijo zamenjavo dobavitelja in naročijo nov paket ali storitev. Vstopna točka za vse informacije in dostop do samopostrežnega portala Moja energija.

 

Izvedba: 2015, Platforma: DNN

www.elektro-energija.si >

Komunalno podjetje Vrhnika

Spletno mesto s predstavitvijo storitev, ki jih ponuja podjetje svojim občanom in širše. Uredniška ekipa skrbi za ažurno objavljanje raznovrstnih informacij, zato uporabniki in odjemalci novo spletno mesto z veseljem uporabljajo.

 

Izvedba: 2015, Platforma: DNN

www.kpv.si >

LABINTERIOR

Sistem inovativnega laboratorijskega pohištva.
Za predstavitev in prodajo modularno zasnovanega laboratorijskega pohištva, ki je plod lastnega razvoja podjetja Mikro + Polo, smo zasnovali večjezično spletno mesto, ki bo nadgrajeno tudi s spletno trgovino. Kupci si bodo lahko svoj laboratorij sestavili kar na spletu.

 

Izvedba: 2015, Platforma: PIAcms

www.labinterior.si >

Ekspertni sistem za varjenje

Za podjetje NIEROS Metal smo razvili ekspertni sistem, ki omogoca učinkovitejše in posodobljeno delo tehnološke priprave dela za področje varjenja. Integriran je v informacijski sistem podjetja. Razvit je tako, da se lahko uporablja tudi kot tržni produkt – dodatni (add-on) modul za vse ERP sisteme.
Rešitev je inovativen izdelek in novost na tržišcu. ESV je letos prejel tudi Zlato priznanje GZS za inovacije.

 

Izvedba: 2015, Platforma: Ekspertni sistem

Agencija POTI

Izvajanje izobraževalnih programov, seminarjev in praktičnih delavnic.

Koledar izobraževanj in knjigarna sestavljajo kljucni del izobraževalne spletne trgovine Agencije POTI, ki podjetju omogoca ažurno objavljanje aktualnih informacij iz svoje ponudbe.

 

Izvedba: 2015, Platforma: DNN

www.www.agencija-poti.si >

EPISCENTER

Raziskovanje brez postanka.

Sodobno spletno mesto agencije za trženjske in javnomnenjske raziskave ter programe zvestobe.

 

Izvedba: 2014, Platforma: DNN

www.episcenter.si >

Intra lighting

Pametne svetlobne rešitve potrebujejo spletno mesto, ki osvetli izzive projektov osvetlitve prostorov. Večjezični portal Nje namenjen projektantom, arhitektom in tudi končnim kupcem.

Načrtovanje svetlobe je lahko enostavno.

 

Izvedba: 2014, Platforma: PIAcms

www.intra.si 

Stalna arbitraža

Stalna arbitraža pri Gospodarski zbornici Slovenije je samostojna in neodvisna arbitraža, ki organizira in zagotavlja strankam podporo pri reševanju sporov. Spletno mesto podpira institucijo in nagovarja uporabnike v več jezikih.

 

Izvedba: 2014, Platforma: DNN

www.sloarbitration.eu >

 

Reza Group

REZA INVESTMENT COMPANY je skupina vec kot 20 izjemno uspešnih podjetij iz Savdske Arabije, Katarja, Bahraina in ZAE. RezaGroup.com je vstop v skupino podjetij, za njihovo spletno prisotnost pa prav tako skrbimo v Kivi Com-u. 

 

Izvedba: 2014, Platforma: DNN

www.rezagroup.com >

Hotel dobrega terana

Razpršeni hotel pridelovalcev kraškega terana na Krasu. Enostavna izbira in rezervacija nastanitve.
Nova generacija hotelov v Sloveniji.

 

Izvedba: 2014, Platforma: DNN

www.hoteldobregaterana.si >

TURNA

Turna je idejni in razvojni partner številnih svetovnih proizvajalcev bele tehnike in drugih industrij. Tudi na podrocju industrije se kaže vse večja konkurencna prednost vrhunsko oblikovanega in vsebinsko popolnega spletnega mesta, ki podjetju prinese nove poslovne priložnosti.

 

Izvedba: 2013 - 2014, Platforma: DNN

www.turna.si >

FIDA

FIDA je slovenska blagovna znamka smuči in druge športne opreme. Kivi Com že od začetka sodeluje pri razvoju blagovne znamke, njene podobe ter vizualne podobe športnih rekvizitov, skrbimo pa tudi za spletno prisotnost.

FIDA - vrhunska športna oprema.

 

Izvedba: 2013, Platforma: DNN

www.fidasports.com >

TUDI VI POTREBUJETE napredno spletno REŠITEV?

Z različnimi znanji in preverjeno metodologijo dela skupaj z vami naredimo uporabno in nadgradljivo spletno rešitev, prikrojeno vašim željam in potrebam vaših uporabnikov.

 

POKLIČITE NAS: 02 / 88 39 400
PIŠITE NAM: info@kivi.si