Radi delamo to, kar delamo in ponosni smo na naše projekte.

Od ideje do izvedbe. In naprej. Od leta 1993. 

Hvala, ker nam zaupate!

VALÚ pametna denarnica

VALÚ pametna mobilna denarnica, katere izdajatelj je Telekom Slovenije, je plod sodelovanja med partnerji Kivi Com, Margento in Imovation.si

Pri pametni denarnici VALÚ ne gre zgolj za plačevanje z mobitelom, ki je v Sloveniji vedno bolj popularno, temveč predvsem za novo generacijo finančnih rešitev za hitro in udobno uporabo med seboj prepletenih lokalnih storitev in učinkovito upravljanje z denarnimi sredstvi.

 

Izvedba: 2019, Platforma: DNN

 

www.valu.si >

ZF Germany – B2B lojalnost

ZF Germany je globalno podjetje, ki izdeluje rezervne dele za avtomobile. S partnerji so ustvarili B2B lojalnostni program Pro Points. Za njih smo razvili spletno platformo, ki vključuje več stičnih točk za različne uporabnike: dva uporabniška portala in po meri izdelan administracijski sistem lojalnostnega programa.
Celotna infrastruktura je zgrajena v oblaku in zagotavlja visoko varnost podatkov. Zgrajena je na način omogočanja enostavne nadgradnje in širitve sistema.

 

Izvedba: 2022, Platforma: Kivi Cloud

member.propoints.com >

Hahnemühle

Hahnemühle FineArt je podjetje za proizvodnjo papirja v Nemčiji. Je eden izmed najbolj znanih proizvajalcev premaznega papirja za brizgalno tiskanje, umetniškega papirja za tradicionalne tehnike barvanja in tiska ter filtrirnega papirja za industrijo in raziskave.

Z njimi smo razvili aplikacijo, ki vključuje široko bazo znanja, dogodke, bazo partnerjev, možnost za komunikacijo s partnerji in druge funkcionalnosti. Aplikacijo glede na potrebe konstantno nadgrajujemo.

 

Izvedba: 2022, Framework: Flutter

AppStore >

ELPEC eBikes

ELPEC eBikes je specializiran ponudnik e-koles uveljavljenih evropskih proizvajalcev.
Postavili smo spletno trgovino, v kateri ponujajo širok asortiman električnih koles, e-komponent, rezervnih delov in kolesarske opreme.
Ponujajo tudi storitev najema e-koles – za ta namen smo razvili po meri izdelan rezervacijski sistem.

 

Izvedba: 2022, Platforma: NopCommerce

www.elpec-ebikes.com >

LIP Satler

Satler je eno vodilnih proizvajalcev za PVC okna in vrata v Sloveniji in tujini, ki se je začelo ukvarjati tudi z izdelavo lesenega pohištva za otroke in mladostnike.
Pripravili smo spletno trgovino, ki uporabnikom omogoča enostaven nakup izdelkov po kategorijah ali kolekcijah, urednikom spletnega mesta pa dopušča veliko možnosti za pripravo vsebinsko bogatih strani.

 

Izvedba: 2022, Platforma: NopCommerce

www.lip-satler.si >

Direct4.me

Direct4.me je podjetje, ki izboljšuje izkušnjo dostave in prevzema paketov. Gradijo preprost in za uporabo enostaven ekosistem paketnikov Direct4.me, izboljšujejo izkušnjo trgovcev za dostavo njihovih izdelkov, knjižnic za prevzem in vračilo knjig ter posameznikov za dostavo in prevzem skoraj česarkoli.

Zasnovali in razvili smo korporativno predstavitveno stran podjetja, ki urednikom dopušča veliko možnosti za pripravo vsebinsko bogatih strani.

 

Izvedba: 2022, Platforma: DNN

direct4.me >

Premium Rewards, Silvercar by Audi

Silvercar je Audijeva storitev najema avtomobilov, zasnovana posebej za poslovne uporabnike. Postavili smo jim lojalnostno platformo, s katero lahko nagrajujejo svoje zveste stranke. Uporabniki z najemom vozil zbirajo točke, ki jih lahko kasneje uporabijo kot plačilno sredstvo. V svojem profilu lahko uporabniki spremljajo stanje svojih točk, opravljene transakcije in druge podatke.

 

Izvedba: 2021, Platforma: Kivi Loyalty

www.silvercar.com/premium-rewards >

EVG, molekularna diagnostika

Z vzpostavitvijo digitalnega orodja smo pomagali laboratoriju EVG digitalizirati storitev izvajanja genetskih testov za živali. Z upoštevanjem različnih ciljnih skupin (veterinarji, vzreditelji, lastniki živali) smo zasnovali potrošniško pot, ki omogoča enostavno naročilo storitve in na vseh korakih (tudi po nakupu) nudi digitalno podporo. Integracija platforme z “back-officom” laboratorija omogoča zaposlenim enostavno vodenje naročil in avtomatizirano sporočanje rezultatov, brez napak v procesu.

 

Izvedba: 2021, Platforma: nopCommerce

www.eurovetgene.com >

NRP – Nacionalno informacijsko središče

Nacionalno informacijsko središče (NRP) je ekosistem med seboj povezanih različnih podatkovnih baz deležnikov in izvajalcev certificiranja, ki je namenjen skupinam uporabnikov, ki so del sistema nacionalnih poklicnih kvalifikacij. NRP je stičišče informacij o sistemu potrjevanja in preverjanja neformalno in priložnostno pridobljenega znanja. Je digitalno orodje, ki ga uporabljajo tako kandidati kot tudi izvajalci preverjanj, komisije in svetovalci.

 

Izvedba: 2021, Platforma: Piranha CMS

www.nrpslo.org >

NAŠ STIK spletna revija

Naš Stik izdaja spletno in tiskano revijo slovenskega elektrogospodarstva. Revija z dolgoletno tradicijo že nekaj let svoje članke in dodatne vsebine ponuja tudi na spletu, kjer je na voljo celoten arhiv člankov in napredno iskanje.

Spletno platformo smo v 2021 v celoti prenovili, optimizirali, nadgradili dizajn in uporabniško izkušnjo ter še poenostavili uredniške procese za urednike revije. 

 

Prenova: 2021, Platforma: DNN

www.nas-stik.si >

MIKRO+POLO B2B in B2C

MIKRO+POLO je največji dobavitelj za laboratorije v Sloveniji. Svoje poslovanje že vrsto let v celoti preusmerjajo na splet. Mikro-Polo.si in Mikro-Polo Market sta B2C in B2B spletna trgovina s sistemom lojalnosti in povezani z ERP sistemom podjetja (SAP). Skladno s kontinuiranim razvojem in spreminjajočimi se zahtevami trga sistem ves čas razvijamo, dodajamo ali nadgrajujemo funkcionalnosti in zaradi povečevanja količine podatkov tudi optimiziramo za boljše delovanje.  

 

Izvedba: 2015 - 2016, 2021 Platforma: PIAcms

www.mikro-polo.si >

Gremo na elektriko - iskalnik električnih polnilnic

Včasih portal Elektro črpalke, danes portal v novi podobi in z novo blagovno znamko "Gremo na elektriko".
Iskalnik in zemljevid smo še nadgradili ter izboljšali v sodelovanju z Elektro Ljubljana in agencijo Yin + Young. Polnilnice, uporaba polnilnic, nadzor nad polnjenjem, vpis polnilnic (polnilnice.gremonaelektriko.si/) - vse je povezano v sodoben, hiter in zanesljiv sistem.

 

Izvedba: 2016, 2021 Platforma: DNN

www.gremonaelektriko.si >

T-2 klub - nagrajevanje lojalnosti

T-2 Klub je izjemno učinkovita kombinacija samopostrežnega oz self-service portala in spletne B2C trgovine, ki je namenjena tako članom kluba kot ostalim uporabnikom. Povezan z zalednimi aplikacijami kompleksnega T-2 zaledja deluje tudi s programom zvestobe. Aplikacijo ves čas nadgrajujemo in izboljšujemo ter tako sledimo potrebam tako naročnika kot uporabnikov. 

 

Izvedba: 2013, 2016, 2020 Platforma: DNN

klub.t-2.net >

Intra Lighting

Intra lighting je podjetje, ki se lahko pohvali z 28 letnim stažem delovanja, tekom katerega so uspeli svoje produkte vključiti v vsakdan prebivalcev v kar 60 državah. Sodelujejo s številnimi oblikovalci, ki postavljajo v ospredje izpopolnjenost detajlov s priokusom kvalitetne preprostosti oblik.

 

Izvedba: 2018 , Platforma: DNN

www.intra-lighting.com >

Intra Constructor

Spletni portal, ki uporabnikom omogoča načrtovanje personaliziranih osvetljevalnih sistemov. Uporaba je zelo preprosta in natančna, produkt pa je pripeljan v končno fazo v manj kot minuti.

 

Izvedba: 2018, Platforma: DNN

www.intra-constructor.com >

TROIA

Strokovnjaki projektnega managementa. Z intergacijo in optimizacijo rešitev, ki se kar najbolje spopadajo z današnjimi izzivi, povezujejo preprostost in kompleksnost. Končni rezultat je uspešna kombinacija IT rešitev, ljudi in poslovanja.

 

Izvedba: 2019, Platforma: DNN

www.troia.si >

REZA 3S

Aplikacija za upravljanje storitve za vzdrževanje odišavljenega zraka v prostorih - od upravljanja priložnosti preko sklepanja pogodb, terminskega upravljanja obiskov serviserjev pri kupcih, načrtovanja zalog do obračunov. Aplikacijo Reza 3S smo izvedli na osnovi posnetka stanja in optimizacije procesov pri naročniku. Aplikacija se ves čas nadgrajuje in dopolnjuje skladno z nenehno spreminjajočimi se procesi in spremembami v načinu poslovanja naročnika.

 

Izvedba: od 2007 dalje, Platforma: DNN

Reza 3S zgodba iz prakse >

JSS MOL

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana je osrednja institucija za izvajanje stanovanjske politike v MOL, ki izvaja poslovno politiko za naslednje srednjeročno obdobje in stanovanjski program MOL ter upravne naloge na stanovanjskem področju iz pristojnosti MOL.

 

Izvedba: 2019, Platforma: DNN

www.jssmol.si >

Estela

Spletna trgovina trenutno največjega ponudnika frizerskih in kozmetičnih izdelkov v Sloveniji. V asortimaju imajo preko 12.000 izdelkov različnih proizvajalcov iz celega sveta.

 

Izvedba: 2020, Platforma: nopCommerce

www.estela.si >

TMS Brežice

V spletni trgovini TMS Brežice lahko izberete kakovosten stroj za nego vrta, parka ali gozda, poiščete ustrezen potrošni material in originalne rezervne dele ali naročite servis vašega stroja. Za novosti in nasvete z robustnega sveta motornih žag in kosilnic pa spremljajte njihov blog.

 

Izvedba: 2019, Platforma: nopCommerce

www.tms-brezice.si >

SLOfit + mojSLOfit

Portal SLOfit ter aplikacija mojSLOfit skupaj predstavljata zaokroženo orodje za spremljanje telesnega in gibalnega razvoja mladih. V okviru testiranj s pomočjo športno vzgojnega kartona (ŠVK), aplikacija mojSLOfit uporabnikom omogoča vpogled v arhiv razvoja skozi čas, z dodatno možnostjo prikazovanja ocene zdravstvenega tveganja.  

 

Do danes je v programu sodelovalo že več kot milijon otrok!

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

www.slofit.org >

GZS katalog živil

Katalog živil za javno naročanje je spletna aplikacija, ki bo javnim zavodom poenostavila pravilno pojmovanje živil in oblikovanje sklopov. Katalog služi kot orodje informativne narave in omogoča analizo trga z možnostjo pridobivanja podatkov o izdelkih.

 

Izvedba: 2018, Platforma: DNN

www.katalogzivil.si >

E8

E8 je razvojni koncept celostnega razvoja infrastrukture za masovno polnjenje e-vozil družbe ELES.

 

Izvedba: 2019 , Platforma: DNN

www.e8concept.com >

SINCRO.GRID projekt

Projekt SINCRO.GRID je investicijski projekt pametnih omrežij evropskega pomena v katerem sodelujejo štirje partenrji: ELES, SODO, HOPS, HEP ODS , ki razvijajo projekt SINCRO.GRID na območju Slovenije ter Hrvaške.

V sklopu projekta so bile vgrajene kompenzacijske naprave, napreden sistem za ugotavljanje meja obratovanja in sistem hranilnikov električne energije, vzpostavljen pa je bil tudi virtualni čezmejni center vodenja.

Izvedba: 2018, Platforma: DNN

www.sincrogrid.eu >

 

Prenovljen ELES

Za varuha slovenskega elektroenergetskega sistema smo staro spletno mest v celoti prenovili - vizualno, tehnično in vsebinsko. Obsežno spletno mesto ponuja ogromno koristnih informacij o delovanju družbe, vrsto podatkov pa je prikazanih "real-time" (npr. pretoki, obratovanje, ipd.). Spletno mesto tako predstavlja sodobno podporo delovanju družbe in komuniciranju z različnimi javnostmi.

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

www.eles.si >

Trendovski LIP BLED

Že skoraj 10-letno sodelovanje z LIP BLEDom smo letos nadgradili z novo podobo in tudi funkcionalno drugačno stranjo, ki deluje kot spletna trgovina. Obsežen katalog notranjih vrat in drugega (stavbnega) pohištva omogoča uporabniku, da si hitro naklika opremo za svoj dom. Podobno bodo nadgrajene tudi ostale jezikovne različice za podporo prisotnosti LIP BLEDa na tujih trgih.

 

Izvedba: 2016, Platforma: NopCommerce

www.lip-bled.si >

Grand Thornton

Grand Thornton Slovenija je del globalne korporacije, ki zaseda vodilna mesta v svetu poslovnega in davčnega svetovanja. K temu, kot del te uspešne zgodbe, stremijo tudi v slovenskem podjetju, v katerem opravljajo storitve vrhunski strokovnjaki, da bi svojim strankam lahko ponudili najboljšo možno podporo.

 

Izvedba: 2018 , Platforma: DNN

www.grantthornton.si >

Gospodarska zbornica Slovenije

Spletišče GZS je eden največjih spletnih portalov v Sloveniji, saj ga sestavlja več kot 150 mini strani, ureja ga vec kot 50 urednikov, do vsebin pa dostopa veliko število različnih uporabnikov, kar podpira posebej razvit uredniški sistem.

 

Izvedba: 2014 - 2015, Platforma: DNN

www.gzs.si >

Reza hygiene

REZA INVESTMENT COMPANY je skupina vec kot 20 izjemno uspešnih podjetij iz Savdske Arabije, Katarja, Bahraina in ZAE. RezaGroup.com, predstavlja združeno celoto vseh podjetij iz zgoraj omenjenih držav, ki skupaj stremijo k higienskim ter čistilnim standardom v številnih industrijah.

Ponosni smo, da smo s prenovo spletnega mesta del te uspešne zgodbe.

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

www.rezahygiene.com >

Nova Elektro Ljubljana

Prenova obsežnega spletnega mesta Elektro Ljubljana, družbe s 120 letno tradicijo, prinaša sodobno, odzivno, hitro in funkcionalno še naprednejšo spletno prisotnost, s katero smo izboljšali in pohitrili uporabniško izkušnjo in še bolj izpostavili najbolj ključne informacije. Sistem je povezan z vrsto zalednih informacij, ki prikazujejo real-time podatke o stanju na omrežju, prenovljen pa je tudi sistem Moja mreža.

 

Izvedba: 2017, Platforma: DNN

www.elektro-ljubljana.si >

Elektro energija

Prenovljeno spletno mesto podjetja s predstavitvijo ponudbe energentov, na katerem lahko uporabniki hitro in le z nekaj kliki uredijo zamenjavo dobavitelja in naročijo nov paket ali storitev. Vstopna točka za vse informacije in dostop do samopostrežnega portala Moja energija.

 

Izvedba: 2015, Platforma: DNN

www.elektro-energija.si >

Komunala Slovenj Gradec

Za Slovenjegraško komunalno podjetje smo postavili sodobno in vsebinsko zelo bogato spletno mesto, ki je namenjeno informiranju in izobraževanju uporabnikov. Spletno mesto je povezano z obstoječim portalom za odjemalce, prilagojeno pa tudi za mobilne naprave. Naročnik je spletno mesto opremil z lastnimi fotografijami iz terena, kar daje spletni strani še posebno težo.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.komusg.si >

LabelProfi

V podjetju LabelProfi so profesionalci za etikete in digitalni tisk etiket. Poslujejo z velikimi in priznanimi blagovnimi znamkami, za katere je embalaža in etiketa kljucna prodajna prednost. Njihovo poslovanje smo podprli s spletnim mestom, ki prikazuje znanje, reference in inovativnost podjetja, nadgradili pa smo bomo še z angleško in nemško razlicico.

 

Izvedba: 2016, Platforma: DNN

www.labelprofi.si >

Ekspertni sistem za varjenje

Za podjetje NIEROS Metal smo razvili ekspertni sistem, ki omogoca učinkovitejše in posodobljeno delo tehnološke priprave dela za področje varjenja. Integriran je v informacijski sistem podjetja. Razvit je tako, da se lahko uporablja tudi kot tržni produkt – dodatni (add-on) modul za vse ERP sisteme.
Rešitev je inovativen izdelek in novost na tržišcu. ESV je letos prejel tudi Zlato priznanje GZS za inovacije.

 

Izvedba: 2015, Platforma: Ekspertni sistem

TUDI VI POTREBUJETE napredno spletno REŠITEV?

Z različnimi znanji in preverjeno metodologijo dela skupaj z vami naredimo uporabno in nadgradljivo spletno rešitev, prikrojeno vašim željam in potrebam vaših uporabnikov.

 

POKLIČITE NAS: 02 / 88 39 400
PIŠITE NAM: info@kivi.eu