Uporabniki ne marajo zapletenih in zamudnih opravil. Z aplikacijo po meri boste v celoti zadovoljili tako potrebe vaših strank kot tudi celovito vključili vaše informacijsko okolje v poslovne procese in poenostavili naloge. 

 

Avtomatizirajte

Če želite avtomatizirati dolgotrajna in zapletena opravila, vam bomo s pomočjo naprednih tehnoloških znanj kot  so npr semantične tehnologije in s poznavanjem uporabniške izkušnje pri tem pomagali. 

 

Uporabljamo generične rešitve, primerne za širok segment uporabnikov in področij, ter specifične namenske rešitve, ki jih prilagodimo ali razvijemo glede na indrustrijo, poslovne zahteve in uporabnike. Racionalen in hiter razvoj temelji na dobri analizi ter načrtovanju, ki sta temelj prav vsakega našega projekta. 

 

Uspešna zgodba >

Za vsa področja poslovanja

Imamo bogate izkušnje razvoja rešitev po meri z uporabo različnih internetnih tehnologij v različnih branžah: 

  • telekomunikacije, 
  • energetika,
  • trgovina (B2B in B2C),
  • šolstvo in javna uprava,
  • storitvene dejavnosti,
  • pohištvena industrija,
  • in druge. 

 

Preberite zgodbe >

Mobile first ali mobilna aplikacija?

Danes 85% uporabnikov od 18-49 let uporablja več naprav naenkrat, svoj mobilni telefon pa preverimo povprečno 250x dnevno - uporabnik zahteva hitro dostopnost in storitev tukaj in zdaj.  

Pri razvoju upoštevamo specifike večkanalnosti, vsa spletna mesta in aplikacije pa so v celoti prilagojene za uporabo na razlilčnih resolucijah. Skupaj z vami pretehtamo, kakšna bo tehnologija končne rešitve in kakšne aplikacije bomo razvili.

VEMO, DA POTREBUJETE napredno spletno REŠITEV!

Pri vsakem projektu vključimo tudi svetovanje pri izbiri tehnologije, projektno vodenje izvedbe, načrtovanje in oblikovanje, pripravo dokumentacije, pomoč pri pripravi vsebin, kasneje pa tudi celovito podporo, vzdrževanje in nadgrajevanje skladno z vašimi potrebami. 

 

POKLIČITE NAS: 02 / 88 39 400
PIŠITE NAM: info@kivi.eu