Konferenčno poletje

Prihodnost avtomobilske industrije je v upravljanju ekosistema podatkov o vozilih.

Področje sistemov za obdelavo podatkov iz vozil je v zadnjih nekaj letih naredilo ogromen korak naprej, kjer danes že težko najdemo vozilo, ki ne komunicira z okolico oz. proizvajalcem.

Zato je priložnosti za razvoj naprednih rešitev, ki temeljijo oz uporabljajo najnovejše tehnologije, izjemen. Izmenjava znanja, izkušenj in idej lahko takšen razvoj samo še nadgradi. S tem namenom smo se junija in julija udeležili 2 konferenc, kjer smo predstavili projekt OptiTech - Connected Vehicle Platformo, globalno platformo za obdelavo in upravljanje različnih podatkov iz različnih vozil v povezavi z različnimi internimi in eksternimi sistemi ter uporabniki. . 

Na obeh konferencah smo govorili o praktični uporabi digitalizacije procesov, inteligentnih sistemov in blockchain tehnologije, naprednih možnosti upravljanja voznega parka ter dodani vrednosti, ki jo vse to prinese končnemu uporabniku (oz deležnikom ekosistema). 

 

Konferenca OTS 2018 - 23. konferenca sodobne informacijske tehnologije in storitev, Maribor, 19. - 20. junij 2018 

>> Povzetki prispevkov 
 

BEST Summer Course 2018 v organizaciji BEST Ljubljana​ (Board of European Students of Technology), Ljubljana, 11. - 18. julij 2018

>> Več o poletni šoli za študente in predavanjih 

 

Na konferencah smo pridobili ogromno pozitivnega feedbacka, izmenjali ideje in izkušnje, zato projekt nadaljujemo z dodatno motivacijo! 

 

Pa še to - k sodelovanju vabimo embedded razvijalce, ki bodo sodelovali pri tem projektu!
Več informacij >> https://goo.gl/t5R5rV.