WEBSI 2018 - tudi leto z žirantko iz našega podjetja

WEBSI 2018 - tudi leto z žirantko iz našega podjetja

WEBSI Spletni prvaki izpostavljajo, predstavljajo in nagrajujejo digitalne presežke Slovenije.

Podeljene nagrade WEBSI Spletni prvaki vsako leto in vedno bolj spodbujajo odličnost v slovenskem digitalnem prostoru, pri čemer so predstavljene rešitve vseh podjetij, ki so na tem področju v nekem letu ustvarila presežke. Dosje, ki ga vsako leto pripravijo tudi v tiskani, ne samo digitalni obliki, ponuja realen vpogled v aktualno stanje slovenske online prisotnosti. 

Vse prijavljene projekte ocenjuje 40-članska strokovna in  36-članska poslovna žirija, ki pri tem sledi točno določenim ciljem, poleg tega pa poleg kvantitativnih ocen podajo tudi konstruktivne in za prijavitelje izjemno koristne komentarje, nasvete in predloge. 

Naša sodelavka Maja Visinski Andrejc v strokovni žiriji letos sodeluje že 5. leto zapored. Kaj pravi o WEBSI zgodbi? 

Kvaliteta digitalnega prostora, komuniciranja, uporabniške izkušnje, spletnih vsebin in nasploh celotnega online stanja se je v teh letih neverjetno dvignila. Če smo v prvih letih bolj ali manj vzpodbujali k večji drznosti, natančnosti in povezovanju (uporabnikov, kanalov, tehnologij), pa danes ugotavljam, da moč povezovanja in ustvarjanje avtentičnih zgodb postajata tisto, kar prinaša najboljše rezultate, ki doprinesejo in pustijo pečat. 

 

Vir naslovne slike novice: websi.si