Rešitev na ključ!

Aplikacije po meri in sistemi za podporo poslovanju so zahtevne namenske aplikacije, s katerimi boste v celoti zadovoljili tako potrebe vaših strank kot tudi celovito vključili vaše informacijsko okolje in procese v poslovne procese. 


Če želite avtomatizirati dolgotrajna in zapletena opravila, vam bomo s pomočjo naprednih tehnoloških znanj kot npr semantične tehnologije in poznavanjem uporabniške izkušnje pri tem pomagali. 


KIVI že skoraj dve desetletji razvija rešitve s posluhom in za uporabnike. Ustvarjamo različne rešitve, ki olajšajo vaše vsakodnevne opravke in optimizirajo vaš delovni proces. Gradimo in nadgrajujemo jih skupaj z našimi partnerji, zato se lahko vse programske rešitve pohvalijo z izjemno funkcionalnostjo, uporabnostjo in nadgradljivostjo.

Avtomatizirajte zapletena opravila in kompleksno pretvorite v učinkovito!

Kontaktirajte nas in se dogovorite za predstavitev primerov dobrih praks!

Aplikacije po meri za vsa področja poslovanja 


aplikacije po meri in podpora poslovanju


Rešitve po meri ter uporabo različnih internetnih tehnologij razvijamo v različnih branžah: 

  • telekomunikacije, 
  • energetika,
  • trgovina (B2B in B2C),
  • šolstvo in javna uprava,
  • zdravstvo,
  • storitvene dejavnosti,
  • pohištvena industrija
  • in druge. 

Pri vsakem projektu vključimo tudi svetovanje pri izbiri tehnologije, projektno vodenje izvedbe, načrtovanje in oblikovanje, pripravo dokumentacije, pomoč pri pripravi vsebin, kasneje pa tudi celovito podporo, vzdrževanje in nadgrajevanje skladno z vašimi potrebami. 


Spletna in mobilna prisotnost

Ali se zavedate, kako pomemben je splet na mobilnih napravah?

Danes že več kot 30% uporabnikov do spleta dostopa preko pametnih telefonov ali tablic. 

Tablični računalniki in veliki, pametni mobilni telefoni na novo definirajo načine, kako uporabniki dostopajo do in uporabljajo splet.

Mobilni uporabnik zahteva hitro dostopnost, zahteva storitev tukaj in zdaj. Vi morate kupca ujeti v trenutku njegove mobilnosti! 

Razvijamo spletne in mobilne strategije in rešitve, pri čemer upoštevamo specifike ciljnih uporabnikov na mobilnih napravah. 
Tudi vi potrebujete spletno  rešitev?

POKLIČITE NAS:
+386 (0)2 88 39 400
PIŠITE NAM:
info@kivi.si

Pišite nam!

Pošlji
*