Za male in velike spletne trgovine

Stabilno in široko uporabno rešitev za postavitev spletne trgovine je mogoče popolnoma prilagoditi potrebam vašega podjetja:  na tej platformi je mogoče zgraditi kompleksne rešitve na kar najbolj stroškovno učinkovit in racionalen način.

Opdrtokodna platforma nopCommerce temelji na Microsoftovih tehnologijah in omogoča hitro ter enostavno upravljanje spletnih trgovin. Ključne prednosti nopCommerca so hitra postavitev, lasten razvoj in modularna (nad)gradnja: 

  • kompleksen katalog izdelkov in urejanje izdelkov (sestavljeni izdelki, povezani izdelki, cross-selling, up-selling, filtriranje izdelkov, ...),
  • vrsto različnih nastavitev za pošiljanje, obračunavanje davkov, popustov (za različne skupine kupcev),  itd.
  • B2C ali B2B uporaba,
  • spodbujanje prodaje in lojalnosti (nagrajevanje s točkami, kuponi, popusti, ...),
  • večjezična podpora (postavitev trgovine v več jezikih hkrati) in več trgovin na eni inštalaciji (multi-store z deljeno administracijio - en izdelek uredimo enkrat za več jezikov),
  • dopolnitve z vrsto razširitvami (plugin-i) in možnost razvoja lastnih modulov,
  • enostavna integracija z drugimi aplikacijami in bazami podatkov, ERO sistemi in drugimi zalednimi aplikacijami,
  • podpora mobilnim različicam in poslovanju,
  • SEO optimizacija vseh elementov trgovine (prodkuti, produktne slike, kategorije, ...),
  • uporabniške skupine z različnimi dostopnimi pravicami ter spremljanje aktivnosti urednikov, 

nopCommerce je rešitev, ki raste z vašimi potrebami.

Preberite si več o platformi nopCommerce na  www.nopcommerce.com ali pa nas kontaktirajte in se dogovorite za posvet s strokovnjakom. Našli bomo rešitev za podporo vašim poslovnim procesom!


Z nopCommerce platformo je postavljenih že 1,5 MIO spletnih trgovin. Pridružite se naši veliki skupnosti!

 

NopCommerce je odprtokodna rešitev za postavitev spletnih trgovin. Je stabilna in široko uporabna rešitev, ki jo je mogoče popolnoma prilagoditi potrebam podjetja.

 

 

 

 

Enostavna gradnja in enostaven, pregleden in hiter administracijski vmesnik, podprte različne funkcionalnosti in poslovni modeli so tiste značilnosti, zaradi katerih je po mnenju uporabnikov nopCommerce leta 2015 pridobil naziv najboljše platforme za spletne trgovine za manjša podjetja.

NopCommerce - omogoča hitro in enostavno upravljanje spletnih trgovin. 2015 je bil nagrajen kot najbolj prijazna platforma za urejanje SMB spletnih trgovin.

Tudi vi potrebujete spletno  rešitev?

POKLIČITE NAS:
+386 (0)2 88 39 400
PIŠITE NAM:
info@kivi.si

Pišite nam!

Pošlji
*